Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Camping FF Weg

6 augustus 2021 | 10:00 - 8 augustus 2021 | 17:00

Op 23,24 en 25 juli 2021 organiseren wij i.s.m. Wijkvereniging Stadsdennen ‘Camping FF weg’ Wat is Camping ‘FF Weg?

Camping ‘FF Weg is meer dan alleen een camping. In het geplande weekend wordt de telefoon minimaal gebruikt, de PC´s blijven thuis en de tv blijft uit. Iedereen komt even uit de dagelijkse sleur en geniet van het buitenleven! En…. je leert nieuwe stadsbewoners kennen. Het motto is ‘samen doen’! Samen begint al bij het opzetten en inrichten van de tent!

Het echte campingleven ervaar je door o.a. samen een lekkere BBQ te nuttigen, samen te gaan chillen op je strandmatje, ‘s avonds gezellig rond het kampvuur te gaan zitten en door het gaan slapen in je eigen tent!

Naast het kamperen is er ook een activiteitenprogramma waar iedereen aan mee kan doen.

 

Camping ‘FF Weg is er voor iedereen uit Harderwijk en Hierden´: zegt de organisatie van het kampeerweekend. Want…. op de camping is iedereen gelijk! ´Dat is ook de reden dat we een volledig kampeerweekend op de tijdelijke campinglocatie aanbieden. En met de wc-rol onder onze arm, ziet iedereen er even geweldig uit ,toch?´
Deze camping is vooral bedoeld voor mensen die nooit op vakantie gaan of kunnen. Ook zijn er op de camping allerlei activiteiten, zouden jullie het leuk vinden om een activiteit te organiseren? Dit kan van alles zijn, maar uiteraard leuk als het een creative activiteit is.

Gegevens

Begin:
6 augustus 2021 | 10:00
Einde:
8 augustus 2021 | 17:00

Organisator

Mess Harderwijk

Locatie

Mess
Oranjelaan 11a
Harderwijk, Nederland
+ Google Maps