Bestel via onderstaande links tickets voor
Pas gemaaid gras avondvoorstellingen

Deze avond is hét moment om theatertalent te spotten

Met drie verschillende optredens, van kleinkunst en toneel tot dans en muziek. Het Harderwijks theaterduo, Sjors & Ruud, presenteren deze gezellige avond en zorgen ervoor dat het gras gemaaid is voor dit aanstormend theatertalent.
(Toegang alleen met corona toegangsbewijs)

 

Bestel via deze link kaartjes voor ‘Een avond vol theater’
woensdagavond 1 december 2021 om 20 uur

Voorstellingen:

De Amazones – Dwarsliggers de musical
Een radicale lofzang voor oproerkaaiers en droeftoeters.
Springen in de Hofvijver, de Zuidas blokkeren, banners droppen van Shellgebouwen, jezelf vastlijmen in etalages van grote winkelketens. Waarom toch al die moeite? ‘Niet omdat ik dit wil, maar omdat het móet.’ In DWARSLIGGERS de musical gaan de Amazones de strijd aan met alle worstelingen van het dagelijks leven van een activist. Een strijd waarin angst, euforie, schaamte, hoop, depressie en liefde elkaar continu afwisselen. Deze strijd wordt bezongen in kwetsbare elektronische popsongs en teksten rechtstreeks uit het hart van echte rebellen.

Janna Handgraaf en Annemieke van Westerloo – Nagenieten
Twee oude dames wonen al jaren samen. Ze houden van elkaar, maar wat blijft er na al die jaren van jezelf en van de liefde over? Nagenieten is dé theatervoorstelling over ouderdom, samenzijn en de liefde. Maskertheater voor de hele familie. Met de stemmen van Trudy Labij en Wieteke van Dort.

Blauwe Vinkjes – Nu al een hit!
Manon Blaauw en Kevin van den Berg spelen en zingen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze profileren, persifleren, insinueren en imiteren. Al scrollend door hun actuele timeline blik je terug op het nu, kijk je door de ogen van geagiteerde demonstranten én word je geconfronteerd met ons huidige ‘sociale’ gedrag. Of het nou is als hippe influencers, een stel duistere Russen of vertolkers van het levenslied, de cabareteske sketches zullen niet vervelen!