HEAR HEAR NEW

Dat de Mess ook een leuke plek is om met je bandje te spelen is de afgelopen tijd niet onopgemerkt gebleven in muziekmakend Nederland. Onze inbox stroomt over met aanmeldingen van bands uit heel Nederland die graag eens in ons mooie monumentale pandje willen spelen. Gelukkig zijn wij niet vies van een potje goede muziek en hebben wij op 30 maart 2 muzikale traktaties voor Harderwijk!

TEVENS
De muziek van Tevens beukt als een zondvloed uit je speakers! De formatie Tevens maakt stevige rock met invloeden van rock, metal, pop en singer songwriters. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. Trek je zwarte T shirt en je kisten maar vast aan, want we gaan weer los!

Tevens Live
Een live optreden staat garant voor feest. We zwepen het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Alexandra (bas) en Fabian (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. De gitaristen Eric en Maarten brengen de melodie tot leven en als Peter de vocalen inzet is er geen ontkomen aan… je wordt meegevoerd in een allesverzengende orkaan van pure rock!!!

PLAN-B
Rockcoverband “Plan-B” is een viermans (M/V) formatie bestaande uit ervaren bandleden die elkaar naadloos aanvullen en daarmee de basis leggen voor de eigen Plan-B sound.
Het doel is om er een toffe avond van te maken, met een herkenbaar, dansbaar en meezingbaar repertoire van toen én nu !
Op het repertoire staan onder andere klassiekers van de “Rolling Stones”, “ABBA” en “Fleetwood Mac”, maar net zo goed komen de “White Stripes” en “The Clash” voorbij. Hits uit alle decennia van de 70’s tot de 20’s, maar altijd met een stevig Plan-B-sausje !

30 MAART 2024
ZAAL OPEN: 20.00 uur

AANVANG: 20.30 uur