Lê Expo Culturelê
Groepsexpositie
9 september – 8 oktober 2023
Guido Tuink nodigde 13 vrienden uit om te komen exposeren bij MESS. Guido studeerde in 2007 af aan de Constatijn Hugens academie voor beeldende kunsten in Zwolle. Zijn werk is intuïtief en vluchtig gemaakt, het moment en gemoedstoestand zijn belangrijk. Door vanuit chaos en roes te werken, gunt hij de toeschouwer een blik in zijn onderbewustzijn. De werken van de afgelopen periode zijn te herkennen als figuren, gedaante, of marionetten. Door een onmogelijke en rare wereld uit te beelden in klei of schijnbaar toevallig materiaal wil hij de objecten en tekeningen een ziel geven of tot leven te wekken.

De absurde, naargeestige dingen en de gestoorde fantasiewerelden die hij tegenkomt zijn inspiratiebronnen. Hij is op zoek naar een eigen beeldtaal waar humor en horror hand in hand gaan. Hij buigt de betekenis van bestaande symbolen om naar een beeld met een eigen identiteit. Guido werkt al een paar jaar bij MESS in zijn atelier of lekker in de buiten.

Voor deze groepstentoonstelling is er bij MESS aan de oranjelaan ruimte gemaakt om het werk van de 14 kunstenaars te tonen. De werken zijn te zien door het gehele pand, binnen en buiten.
Er zijn beelden, schilderijen, tekeningen, grafiek, foto`s en video`s te zien!
De vrienden van Guido zijn:

Albert Jongstra
Daniel Bennett
Jeffry Koopman
Pieter Zandvliet
Rahma Guilich
Rudy Simon
Siard Bijkersma
Sander Ettema
Studio Dropout
Jezus Cinco
Tamme de Boer
Reggie Pereira
Nelle Boer

Het werk dat te zien is, is het resultaat van vastberadenheid en toewijding. Deze ongekende creaties zullen de kijker verbazen, inspireren en misschien zelfs achtervolgen.
Er zijn diverse activiteiten rondom deze expositie zoals, workshops, lezingen, muziek, performance en film! Wij houden jullie op de hoogte via onze website en social media.
DE EXPO IS EEN VIERING VAN CREATIVITEIT
Open: zaterdag- en zondagmiddagen
Openingstijden: 13 – 17 uur en tijdens de activiteiten van deze expositie.
Wil je met een groep komen dan kan dit volgens afspraak.
info@messharderwijk.nl
GRATIS TOEGANG
MESS Culturele broedplaats
Oranjelaan 11a
Harderwijk