banner-facebook.jpeg
Beleef een sprookje voor het hele gezin op het Prinses Máxima Bal in Harderwijk! 🎉
Op maandag 20 mei is onze dansvloer speciaal gereserveerd voor prinsjes en prinsesjes, want deze 2e Pinksterdag is er een bal met koninklijke allure. Van twee tot vijf wordt er gedanst en gezwierd, geschminkt en geknutseld en nog veel meer! Kom in je mooiste prinsessenjurk, als koning of dappere ridder of gewoon in je eenhoorn-onesie, als je je dansschoenen maar aan hebt! Ook begeleiders zijn van harte welkom natuurlijk.
Deze middag staat geheel in het teken van het kind. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met studenten van de Hogeschool Utrecht met de hulp van een heleboel vrijwilligers. Door een toegangskaartje voor uw kind te kopen steunt u het goede doel en hopen we zo veel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Uw vorstelijke donatie gaat volledig naar de verbetering van de zorg voor deze kinderen.
Scan de QR-code of klik op de onderstaande link om te doneren en meteen een plekje te reserveren voor dit bijzondere evenement voor het hele gezin! 💫